Това е последното ми Световно първенство, последният ми шанс да

...
Това е последното ми Световно първенство, последният ми шанс да
Коментари Харесай

Меси: Това е последното ми Световно първенство, последният ми шанс да спечеля титлата

" Това е последното ми Световно състезание, последният ми късмет да печеля купата и да осъществявам моята и нашата обща фантазия ", разгласи огромната звезда на Аржентина Лионел Меси на конференция преди първия мач на отбора от Мондиал 2022. Днес южноамериканците играят със Саудитска Арабия.

" Чувствам се доста добре физически. Тренирах настрана, тъй като бях получил лек удар, само че няма нищо ужасно. Не съм правил нищо особено, грижех се за себе си и работех ", разкри още футболистът на ПСЖ.

" Не знам дали това е най-хубавият миг в моята кариера, само че се усещам в действителност добре и може би малко по-зрял. Винаги се пробвам да дам най-хубавото от себе си и се любувам на всичко ", добави той.

" Мисля, че в този момент се любувам доста повече на футбола. Преди не мислех за това, просто желаех да играя. Сега се пробвам да му се насладя, само че когато играеш на всеки три дни, от време на време е мъчно. Възрастта ви кара да виждате нещата по друг метод и може би да придавате по-голямо значение на дребните елементи. Може би преди не съм го правил. Сега се пробвам да се съсредоточа върху детайлите и да се любувам, което е по-важно от всичко останало ", разяснява Меси.

Необичайното време на осъществяване на това Световно състезание значи друго напрежение, само че Лионел Меси сподели, че нервите преди шампионата са същите.

" Различно е, нормално играем на Световното състезание в края на сезона и нормално имаме цялостен месец за подготовка. Сега е изцяло друго. Имахме малко време за подготовка, само че знаехме, че това е обстановката. Световното състезание е постоянно особено ", добави той.

Аржентина стартира с дуел против Саудитска Арабия на следващия ден. В групата са още Полша и Мексико.

" Очакваме сложен мач, наясно сме с това, тъй като е началото на Световното състезание. Ще би трябвало да се оправим с напрежението по най-хубавия метод ", съобщи капитанът на Аржентина.

Аржентина е в серия от 36 мача без загуба и може да изравни върха от 37 на Италия на стадион Лусаил, където ще се играе и финалната среща на 18 декември. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР