Това е последен шанс ПП-ДБ да се откажат от своята

...
Това е последен шанс ПП-ДБ да се откажат от своята
Коментари Харесай

Борисов: Категорично е ясно, че с втория мандат правителство не може да има


„ Това е финален късмет ПП-ДБ да се откажат от своята надменност. От срещите, които организирахме през вчерашния ден, изрично е ясно, че с втория мандат държавно управление не може да има. Вероятността е нула. Илюзиите на ПП-ДБ се свеждат до това, че ще бъде един провален мандат. “ Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов преди днешната среща сред представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в Народното събрание.

Добър ход е, верен ход е да продължим диалога с тях… Само това избавя България от пропастта, към която летим и ще влезем през юни “, добави той.

Според него „ мандат с 69 души не ти дава правото да приказваш нито като победител, нито като съумял “.

Аз не предлагам на никой нищо – не предлагам порции, не предлагам постове. Предлагам отговорно да помислим има ли късмет да съставим кабинет “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че от актуалната политическа обстановка има 3 разновидността за излаз: избори и злополука за България, устойчиво държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, или краткотрайно ръководство и избори след 3 месеца.

„ Ще имаме лидерски срещи. Когато всички премислим и узреем, тогава има смисъл да се проведат “, акцентира Бойко Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР