Това е поредното нещо, което аз отнасям към предварително обявена

...
Това е поредното нещо, което аз отнасям към предварително обявена
Коментари Харесай

Николай Банев Разбра Сега, Щеше Да Получи Инфаркт. За Ужас На Олигарха Обичаната Му Жена Евгения Е Била

„ Това е следващото нещо, което аз отнасям към авансово оповестена за отговорна.

Защото на 28 декември при акция по намиране на телефона на моя брачен партньор, сходна акция наречена на арестантски диалект „ цялостен тараш “ беше осъществена и в моята килия. Нищо не беше намерено. Пълният тараш беше последван от още два други цялостни тараша няколко дни по-късно. По предписание на прокуратурата бях преместена в нова килия, където също бях подложена на към четири нови цялостни тараша, някои, от които в жанр „ Рамбо “, съобщи Банева, представена от Нова телевизия. Банева изясни, че при при обиска в килията й нахълтали 6-7 души с железни детектори за разкриване на непозволени предмети. По време на акцията се изважда всичко от помещението – облекла, храни, „ обзавеждане “.

„ Ако е имало нещо, което е трябвало да бъде открито, да е било открито. Иначе всички останали внушения намирам за безспорна неистина “, безапелационна бе брачната половинка на Николай Банев. Прокурорът Мария Дойчева съобщи, че според Наказателно-процесуалния кодекс обвинените лица нямат обвързване да приказват истината и Банева се възползва от това. „ Съдебно-компютърната експертиза е категоричен факт, нейните известията с мъжа й също, диалозите с децата също, диалозите с представителите на съветската страна също “, съобщи Дойчева. Тя добави още, че настояването на Банева за смяна на мярката й е поискана по общия ред, а не по здравословни аргументи.

Прокурорката изясни още, че в случай че Банева изиска да води акцията си от килията ще й бъде обезпечен достъп и прокуратурата няма да й пречи. Заседанието на спецсъда беше отсрочено с 1 час, поради искане на Банева и юристите й да се срещнат с документите по делото. Съдийският състав би трябвало да реши дали да промени мярката й от задържане под стража в по-лека. Припомняме, че от 6 декември 2018 година, Евгения Банева и брачният партньор й Николай Банев, са в ареста по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни и длъжностни закононарушения и пране на пари. Банев към този момент изиска да излезе на независимост, само че и първоинстанционният Наказателен съд, и Апелативният спецсъд му отхвърлиха. Междувременно стана ясно, че Инициативен комитет е решил да издигне кандидатурата на Евгения Банева на евровота през май.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР