Това е поредното доказателство, след истеричните опити на депутати от

...
Това е поредното доказателство, след истеричните опити на депутати от
Коментари Харесай

Борисов и медиите му доказаха, че ужасните разкрития за него, са верни

Това е следващото доказателство, след истеричните опити на депутати от ГЕРБ да попречат на Илчовски да приказва, че казаното от него е правилно. Да премълчаваш информация, която в цивилизования свят раздрусва страни и падат държавни управления, е 100-процентово доказателство за слугинаж и за достоверността на новината. Ако разказът на Илчовски бе скърпен с бели конци и недействителен, борисовите " остриета " още рано сутринта щяха да цъфнат от екраните и да се присмеят. Но ги няма.

Самият министър председател в оставка направи тежък пиарски гаф като свика небрежно конференция, на която упрекна президента Радев за протичащото се и добави, че не познава предприемача. Стив Джобс е споделил по сходен мотив: Всеки слух се трансформира в истина в мига, в който бива публично опроверган. Това стори Борисов. Дори не приведе най-малко един мотив в своя изгода. Защото няма. Борисов работи като онази булка, на която майка й я предизвестила: Дъще, на шаблон да те заловен - няма да признаваш. Е, Борисов го спипаха на шаблон. За следващ път.

Темата няма да завърши, колкото й да я затрупват с клишета и панегирици за българската войска – тя няма потребност от този вербален блудкаж. Разкритията ще продължат. Ще забележим и чуем още ужасяващи неща. Подарените златни кюлчета, креватните истории, половото принуждение – това е прелюдията. Почакайте да почнат да излизат разкрития за потъналите милиони и милиарди национална пара.

Осен това има най-малко няколко доказателства, че Борисов познава Илчовски.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР