Това е поредната жертва на сбъркания политически живот в България.

...
Това е поредната жертва на сбъркания политически живот в България.
Коментари Харесай

Валери Симеонов пред Пик: Кирилов бе принесен в жертва! По същия варварски начин пренасяли хора в жертви с молитви за дъжд

Това е следващата жертва на сбъркания политически живот в България. Когато един почтен човек, който не може да бъде упрекнат в нито в непрофесионализъм, нито в корупция, нито каквото и да било, сподели пред проправителствената медия " Пик "  лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.  

" Човек с безупречна професионална кариера е принесен в жертва, по същия безчовечен метод, както са го правили в средновековните общества и племена. Когато са пренасяли хора в жертви с молебствия за дъжд с опит да се повлияе върху процеси, които тези първобитни хора не са разбирали. Жертвата на Кирилов нито ще успокои митинга, който и без друго си гасне от естествени аргументи, нито по някакъв метод ще повлияе на публичните настройки. Това е следващата безсмислена жертва на един за мен стойностен човек.

Дори и той да я е подал е под въздействието на ръководителя на ГЕРБ. Според мен с това ГЕРБ търпи следващата тежка кадрова загуба. Все отново няма партия, която да е с безграничен кадрови капацитет. Но това са техни неща и да ги взема решение техния ръководител.

Не е обсъждана. До колкото знам премиера е декларирал, че ще я обсъдим. Така или другояче ние ще имаме политически съвет и ще приказваме. Все отново, когато има собственоръчно подписана оставка ще бъде по-трудно. Аз споделям моята безапелационна позиция, че това е следващата безсмислена жертва.

Цялото изявление в https://pik.bg/

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР