Това е политическо правителство, не е експертен кабинет. Не е

...
Това е политическо правителство, не е експертен кабинет. Не е
Коментари Харесай

Костадинов заговори за гражданска война

Това е политическо държавно управление, не е експертен кабинет. Не е на КНСБ и " Подкрепа ", не е на Светия синод, не е на браншовата организация на земеделците, това е кабинет на Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ.

Това разяснява ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка проектокабинета  " Денков-Габриел ", съобщи Евроком.

Това значи ли, че хората в партиите им не са специалисти. Означава ли, че Асен Василев е специалист, а Кирил Петков не, попита Костадинов. 

Говоря за хора, които би трябвало да бъдат съдени за държавна измяна - тези хора сега желаят да избавят България. Този кабинет е изменнически. Целта е да трансфорат България във втора Украйна, тук да има революция, безапелационен бе водачът на " Възраждане ".

Вчера Костадинов съобщи, че ще направи " контрапреврат ".

С остра декларация против Костадин Костадинов излязоха българи от Бесарабия. Те упорстват лидера на " Възраждане " да бъде измамен под отговорност, а самият парламент да осъди управлението на партията поради интервенция във вътрешните работи на Украйна и потребление на " украинските етнически българи като инструмент за прикриване на своите мръсни политически ползи " , съобщи " Сега ".

" Престоят на К. Костадинов като ръководител на Комисията за българите в чужбина в 48-ото Народното събрание (миналия парламент - бел. ред.) се трансформира в срамна страница от историята на България. (...) Дейността на К. Костадинов отпред на този значим комитет, неговата открита поддръжка на съветската експанзия, лишила живота на доста жители от български етнически генезис и донесла съсипия в домовете на нашите сънародници, е закононарушение против човечеството и против българския народ както в България, по този начин и отвън нея ", се споделя още в декларацията.

Повод за гневната реакция са думи на Костадинов от предходната седмица, с които заплаши украинските бежанци у нас с изселване, загатна за автономност на обитаемоте с българи региони в Украйна и така нататък Декларацията е подписана от кметове или техните заместници на 16 селища. 

" Децата от етнически български генезис могат да учат българския език като роден даже в изискванията на военно състояние, след съветската инвазия в Украйна, в изискванията на непрекъснат съветски ракетен и въоръжен гнет.

От друга страна, проучването на български език е неразрешено от съветските окупатори на територията на Запорожка област , където също живеят нашите сънародници и чакат освобождението и връщането на украинската власт. (...) Етническите българи на Украйна пазят страната и домовете си от агресора, тъй като съветската окупация носи неправда и подтисничество на всички нации, като се изключи съветския ", се споделя още в декларацията. Текстът напомня, че от началото на войната хиляди украински българчета студенти постъпиха в образователни заведения в България и възнамеряват да продължат да се учат и живеят там - а разпалването на омразата към всичко украинско ще се отрази и на тях.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР