Това е подигравка с морала, с човешкото разбиране за нормалността,

...
Това е подигравка с морала, с човешкото разбиране за нормалността,
Коментари Харесай

Михаил Миков: Оставането на Нинова начело на БСП е подигравка с морала и нормалността

„ Това е насмешка с морала, с човешкото схващане за нормалността, освен в политиката, “ съобщи пред БТВ някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков, който разгласи, че напуща партията, откакто конгресът не одобри оставката на ръководителя Корнелия Нинова.

„ Партията беше овладяна от един едноличен учредителен механизъм “, съобщи Миков и добави: „ Аргументи, че в този момент не е моментът за промяна на Нинова, слушаме от години и виждаме какъв е резултатът. “

По думите на Миков става въпрос за огромно разминаване сред действителността, разбиранията на левите хора и разбиранията на хората в левицата.

„ Не става въпрос за противоречие с водача, тези несъгласия съм ги заявявал обществено, става въпрос за чувство за надълбоко разтрошаване на моето чувство за Българска социалистическа партия, на разтрошаване на чувството на хиляди жители по какъв начин действа Българска социалистическа партия. Това към този момент не е партия на идейна основа, това е една група от хора, която се пробва да резервира някакво статукво “, изясни още той.

Михов е безапелационен, че Българска социалистическа партия е изгубила моралното право да бъде преобладаващата мощ в лявото, както и да бъде центърът в лявото.

„ Проблемът не е с ръководителите, казусът е, че членовете си отидоха “, сподели още той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР