Това е подигравка с морала, с човешкото разбиране за нормалността,

...
Това е подигравка с морала, с човешкото разбиране за нормалността,
Коментари Харесай

Миков за оставането на Нинова начело на БСП: Подигравка с морала и нормалността

Това е насмешка с морала, с човешкото схващане за нормалността, освен в политиката, сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ някогашният ръководител на Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно, който разгласи, че напуща партията, откакто Конгресът на "червените " отхвърли оставката на ръководителя.

Партията беше овладяна от един едноличен учредителен механизъм, съобщи Миков.

Аргументи, че в този момент не е моментът за промяна на Нинова, слушаме от години и виждаме какъв е резултатът, добави той.

Става въпрос за едно огромно разминаване сред действителността, сред разбиранията на левите хора и разбиранията на хората в. Не става въпрос за противоречие с водача, тези несъгласия съм ги заявявал обществено, става въпрос за чувство за надълбоко разтрошаване на моето чувство за, на разтрошаване на чувството на хиляди жители по какъв начин действа. Това към този момент не е партия на идейна основа, това е една група от хора, която се пробва да резервира някакво статукво, акцентира той.

изгуби моралното право да бъде преобладаващата мощ в лявото, да бъде центърът в лявото. Проблемът не е с ръководителите, казусът е, че членовете си отидоха, сподели още Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР