Това е пиар, който се опитват да си направят с

...
Това е пиар, който се опитват да си направят с
Коментари Харесай

Весела Лечева за уволнената 91-годишна съветничка: Тя не е оставена без подкрепа

" Това е пиар, който се пробват да си създадат с тази стара жена. Тя е на 91 години и не е оставена без държавна поддръжка, само че с цел да заемаш пост консултант, би трябвало да притежаваш избрани качества. Никой не би трябвало да има ориста на Роска и да рови в кофите на отпадък ", това съобщи служебният министър на спорта Весела Лечева във връзка уволнението на лекоатлетката Роска Станчева, която заемаше пост в Министерството на спорта. 

" Дадени организации получават десетки, стотици хиляди левове, без никакъв административен опит. Нямаше по какъв начин да не назнача инспекция. Имаше организация, която бе основана в деня, в който е подала заявление за финансиране, и е била утвърдена от министърът в оставка ", сподели Лечева пред Българска национална телевизия. 

" Моята цел не беше да се занимавам с кадрови назначения. Всекидневно имам диалози с всички федерации, всички те желаят да бъдат финансирани. Важно е да се знае по какъв начин се разходват средствата в спорта. Ако някогашният министър е угрижен за ветераните, то би трябвало да има обособена политика за тях ", разяснява министърът. 

" Има нескончаем разговор с федерациите. Основна задача е за мен да внеса успокоение и сигурност. Винаги желая техните отзиви във връзка с законодателството в региона на спорта, тъй че те да бъдат оптимално ефикасни ", сподели още Весела Лечева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР