Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на

...
Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на
Коментари Харесай

Йово Николов: Акцията срещу Божков е пушилка заради избора на Атанасова за конституционен съдия

„ Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на такава. Това отклонява вниманието от някакви по-важни проблеми в страната. Например огромната тематика през днешния ден беше изборът на Десислава Атанасова за парламентарен арбитър “.

По този метод журналистът Йово Николов разяснява днешната спецакция, извършена в парцели на Васил Божков . Това съответства и със, като значително измести медийното внимание от значимата тематика. Той съобщи, че не схваща каква може да бъде задачата на интервенцията. 

„ Очакват пушката, с която е убит Алексей Петров, да е под леглото на Васил Божков, и колелото, с което е избягал килърът, да е в стаята му шест месеца след убийството? “.

По думите му изборът на  Десислава Атанасова за парламентарен арбитър е абсурден акт и това ще има последици не толкоз за ГЕРБ, що се касае за ПП-ДБ , защото те са я подкрепили. Според него тези дейности са неоправдани, а единствената им цел е да се крепи сглобката

Йово Николов изрази мнение, че акцията е несполучлива и може да се окаже пагубна за престижа на българската прокуратура. 

„ За страдание, поръчките на господин Сарафов че ще направи нещо действително в прокуратурата, са безусловно напразни “.

Според него предприемача Васил Божков е доста комфортен съперник за отклонение на общественото внимание, защото е прочут, преследван и не мълчи. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР