Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на

...
Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на
Коментари Харесай

Журналистът Йово Николов: Акцията срещу Божков е пушилка заради избора на Атанасова за конституционен съдия

Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на такава. Това отклонява вниманието от някакви по-важни проблеми в страната. Например огромната тематика през днешния ден беше изборът на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, за парламентарен арбитър, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ журналистът Йово Николов във връзка със спецакцията в парцелите на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Не мога да схвана каква е задачата - чакат пушката, с която е убит Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, да е под леглото на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, и колелото, с което е избягал килърът, да е в стаята му шест месеца след убийството? Според мен това е пушилка, с която се цели отклонение на вниманието, съобщи Николов.

Аз в действителност считам, че избирането на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, за парламентарен арбитър е скандално и това ще има последици не толкоз за, що се касае за " – ", които я поддържаха. Това е необяснимо и безпричинно, с изключение на за да се крепи сглобката, акцентира журналистът.

Според мен тази пиар акция ще бъде несполучлива, от нея няма да произлезе нищо и тя тотално ще срине престижа на прокуратурата. За страдание, поръчките на господин Сарафов че ще направи нещо действително в прокуратурата, са безусловно напразни, разяснява Йово Николов.

Божков е доста комфортен съперник – той е прочут, преследван, не мълчи, главен съперник е на дуото Борисов и – Пеевски. В неговия предстоящ политически план не виждам опасност за ръководещите в България, само че въпреки това, е комфортен за отклонение на вниманието, сподели още Николов.

В отговор на въпрос той означи, че няма никакви илюзиции, че убийството на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна ще бъде разкрито.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР