Това е перверзия, прокуратурата да държи толкова да сме затворени.

...
Това е перверзия, прокуратурата да държи толкова да сме затворени.
Коментари Харесай

Малтретираха ни, унижаваха ни - това е перверзия, казва Десислава Иванчева в първия си коментар извън ареста

" Това е перверзия, прокуратурата да държи толкоз да сме затворени. Никога няма да си разреша да наруша домашния арест и да се върна там, където ни малтретираха и унижаваха. " Това съобщи Десислава Иванчева в първия си коментар отвън ареста.
 Освободиха Десислава Иванчева и Биляна Петрова от ареста
Отстранената кметица на столичния регион " Младост ", заместничката ѝ Биляна Петрова и някогашният кмет на региона Петко Дюлгеров бяха арестувани в центъра на столицата на 17 април с белязани пари. Днес Иванчева и Петрова напуснаха ареста на ул. " Майор Векилски " с патрулка на столичното 7-о районно ръководство на полицията, която ги откара до домовете им. Тримата остават под домакински арест.

Иванчева бе посрещната с букет цветя от съседи. Призна, че я е боязън да не се върне в ареста, тъй като прокуратурата не е отдръпнала настояването си за това. Решението на Апелативния профилиран съд се чака след празниците.

" Това е един неприятен и измамлив свят. Много неща разбутахме, да вземем за пример откраднатите 14 жилището от времето на Борисов като кмет, пуснахме ги на прокуратурата, следствие няма ", сподели отстранената кметица, представена от bTV, само че акцентира: " Не упреквам никого ".

Тя добави, че няма скрупули за свършената от нея работа и ще съди специалистите, изготвили отчетите по делото.

„ Прокуратурата излъга, Гешев сподели, че сме броили парите, а госпожа Петрова си ги била поставила в чантата, оказа се, че няма такова нещо. Смаза ме, че може такива хора да не създадат верните експертизи ”, добави Иванчева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР