Това е първото правителство от 90-те години насам, което е

...
Това е първото правителство от 90-те години насам, което е
Коментари Харесай

Политолози: Правителството ще бъде лишено от екстрата 100 дни

" Това е първото държавно управление от 90-те години насам, което е основано с толкоз условия и подозрения.  И това е положителната вест за него. То ще бъде държано под око от всички. Добра вест също е, че имаме държавно управление, което ще бъде лишено от комфорта на тези фамозни 100 дни, а това ще стимулира в допълнение министрите. Дано голямото предпочитание на ПП-ДБ да направи кабинет да се осъществя в сполучлив мандат. Това разяснява пред БНР политологът Георги Проданов, учител в Нов български университет.

Той акцентира, че по вътрешнополитическите задания на кабинета " Денков " има консенсус, само че опозицията залага на външнополитически тематики:  " В обстановка сме на 100-процентова поддръжка по вътрешнополитическите цели на това държавно управление и това е залог за триумф. Това е нещо, което не е срещано в българската политическа история.

Концентрацията върху вътрешнополитически тематики дава късмет за демонстриране на успеваемост на работата на държавното управление. Опозицията остава с принадлежности за въздействие и напън върху държавното управление само във връзка с позицията ни за Украйна, а тя е взета от предходен парламент ".

По думите на Георги Проданов " Възраждане " имат комфорта да оферират " всевъзможни глупави
неща, които няма по какъв начин да се случат, с концепцията, че това ще им донесе поддръжка ". " Даването на опция на " Възраждане " да се изявява е ненужно изпитание. Има една сентенция, че по-умният отстъпва. Нито Явор Божанков, нито Манол Пейков имат имат извънредно значимо наличие на парламентарната естрада, това е нещо, което може да бъде преодоляно ", разяснява още политологът.

                          

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg