Това е първият търговски обект в града на утвърдената българска

...
Това е първият търговски обект в града на утвърдената българска
Коментари Харесай

Център за проектиране и изработване на кухни „Морато“ отвори врати в Бургас

Това е първият търговски обект в града на одобрената българска компания и е ситуиран на ул. „ Цар Симеон “ 47. Такива към този момент има в разнообразни градове от страната, както и в няколко страни от Европейски Съюз.

Клиентите могат да избират всред хиляди вероятни комбинации за материали и цветове във фирмената „ библиотека “, до момента в който дизайнерите приближат параметрите на плана до мечтаната от тях кухня. Детайлите в самата библиотека надвишават милион.

Съдържателят на новия магазин Деян Желев също е производител на мебели и споделя, че при решението си да управлява франчайз на фабрика за кухни „ Морато “ е бил воден от това, че марката за кухненско обзавеждане покрива на първо място неговите стандарти и условия за качество, а също така дава отговор и на упованията на досегашните му клиенти. Нещо повече, продукцията следва наложените международни трендове сега.

Проектантите, дизайнерите и изпълнителите признават, че компликациите при проектирането на обзавеждане за кухня пораждат най-много тогава, когато предоставената поръчка се отнася до лимитирани пространства в дом или офис.

Тогава влизат в приложимост всевъзможни механически съоръжения и елементи, които трансформират даже и най-труднодостъпния „ мъртъв ъгъл “ в потребна част от кухнята.



" Уплътняваме целия вероятен размер от пространството, тъй като постоянно работим по планове за дребни жилища, в които безусловно би трябвало да предвидим място и за кухня, само че и в същото време да спазим главните правила при основаването на „ работните зони “ в кухнята. Например, зона за предпазване, зона за миене, зона за подготовка на продуктите и така нататък За безусловно всяка една част от процеса на потребление на кухненското обзавеждане би трябвало да се планува съответното пространство. Чрез тези механизми предлагаме всички вероятни решения – споделя Деян Желев.



Използваните материали при основаването на все обособен план за кухня са разнообразни типове „ ПДЧ “-та, „ МДФ “ другояче казано всички употребявани в миг материали на международния пазар. Цветовите комбинации при някои от материалите варират до стотици хиляди, а при други гамите са лимитирани до десетки.

Още преди формалното разкриване на магазин „ Морато “ в Бургас дизайнерите към този момент са почнали да работят по към тридесет предоставени плана за кухните на нетърпеливи клиенти.



Част от тях авансово са се срещнали с характерностите на материали, механизми и обкови от уеб страницата на компанията или от страницата във Facebook, след което показват своите съответни условия и хрумвания.

Екипът на бургаския офис ви чака на ул. „ Цар Симеон “ 47, с цел да ви съветва, да разиска с вас упованията ви, да проектират и да основат кухнята за вашия дом. Можете да заявите вашите желания и на особено основаната онлайн форма за бърза оферта в уеб страницата на компанията



„ И дано клиентите ни знаят, че в случай че имат кухня от „ Морато “ в своето жилище, е изцяло допустимо това да стане сърцето на дома им, където ще прекарват доста часове от деня “ – другарски предизвестява Деян Желев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР