Това е първият път, когато видът е наблюдаван в Уелс

...
Това е първият път, когато видът е наблюдаван в Уелс
Коментари Харесай

Рядък „ядящ кожата“ бръмбар е открит в Уелс за първи път

Това е първият път, когато типът е следен в Уелс и не е виждан в Англия от 2020 година

Редкият тип беше видян от екип от еколози, посещаващи острова от Центъра за архивиране на биоразнообразието в Югоизточен Уелс.

Изображение: остров Флат Холм

Служителката по уговорката на общността на Флат Холм, Сара Морган, сподели по какъв начин бръмбарът е стигнал до островът остава „ мистерия “.

„ Изглежда, че в този момент те изцяло отсъстват от континента, само че е допустимо да са били донесени от чайки, носещи изчистени остатъци “, сподели тя.

Г-жа Морган изясни по какъв начин типът е получил името си.

Американският рапър 50 Cent спонсорира футболен тим под 14 години в Кардиф

" Не е за гадните, само че тези дребни бръмбари се хранят с кожата, козината и костите на мъртви животни - dermestes безусловно значи ядец на кожа, " сподели тя.

Изображение: Flat Holm Island

Прочетете повече от Sky News:
Рапърът 50 Cent спонсорира футболния тим на Кардиф под 14 години
Пионер на английския академик, чиято работа може да избави милиони, умира на 29 години

Членът на кабинета за просвета, паркове и събития Дженифър Бърк сподели, че е към този момент известният остров Флат Холм беше „ леговище за природата “.

„ Това беше първият остров в Уелс, който получи статут на удобен за пчелите. Той е дом на колония от предпазени дребни черногърби чайки, както и мудни червеи, див праз и доста други “, сподели тя.

„ С последните проучвания, които демонстрират, че един на всеки шест типа е изложен на риск от изгубване, това ново изобретение прави още по-важно да продължим работата си за отбрана и запазване на неповторимото местообитание на острова. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР