Това е първият ми професионален мач в САЩ, но съм

...
Това е първият ми професионален мач в САЩ, но съм
Коментари Харесай

Българският Шампион Кубрат Пулев Направи Джошуа На Пух И Прах В Лас Вегас!

" Това е първият ми професионален мач в Съединени американски щати, само че съм се бил тук - сподели Пулев. - Преди седем години имах среща като дилетант в Чикаго. Лас Вегас ми харесва, пъстър град с доста разнообразни хора.

Имам отличен спаринг-партньор тук на лагера, споделя се Рафаел Зумбано. Всеки ден е тук, харесва ми.

Съперникът ми Богдан Дину не е лек, има единствено една загуба, рисков е. Но аз съм друга класа, друго равнище. "

Пулев разяснява и обстановката в тежката категория, по кое време може да срещне супершампиона Антъни Джошуа, както и възможен реванш на мач №1 на предходната година Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър.

" Сега е доста по-интересно, тъй като има прекалено много положителни боксьори в тежката категория - сподели Кобрата. - Не е като преди, когато Кличко държеше всички трофеи. Мисля, че на Антъни ще бъде елементарно да победи Милър (1 юни в Ню Йорк - б.р). Лесна работа за него.

Аз съм номер едно в IBF и имам обезпечен дуел с Антъни. Трябва да се боксираме. Може би тази, може би идната година. В момента съм мощен, по-бърз, по-техничен и по-умен от него.

Виждам, че позволява неточности. Виждам ги и ще му покажа, както и на целия свят, че съм най-хубавия. Антъни е мощен, само че не е Железния човек. Защо да не го нокаутирам?

Не считам, че ще има реванш на Фюри - Уайлдър, тъй като и за двете страни би било прекомерно рисковано. Никой от тях не желае да загуби.

Първият мач бе за Фюри, от самото начало бе по-добър. Аз съм подготвен да се удрям с всеки от тях, в това число с Тайсън Фюри. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР