Това е първата война в света, при която се използва

...
Това е първата война в света, при която се използва
Коментари Харесай

Бойко Николов: Войната на Русия е първата война на дронове, от която ще се учим вбъдеще

Това е първата война в света, при която се употребява новата технология. А тя е точно дроновете - без значение дали са сухопътни, въздушни или водни. Те се употребяват в тази война. Хората ще се учат точно от нея по какъв начин да се оправят вбъдеще.

Това разяснява пред 7/8 тв Бойко Николов. 

Израел е главен източник на съвременни военни дронове. Американските дронове също са извънредно ефикасни, тъй като тежат 5-6 кг и боецът е свободен. В рамките на три минути той може да го разположи във всяка една точка и разгърне качествата му за най-малко време и да чака проваляне, уточни той.

Такава война може да тлее доста дълго време. От самото начало на войната за мен Русия е агресора, само че даже още през днешния ден да си свидлив ръцете двете страни, ще продължат да се употребяват такива съвременни дронове, да се тероризират хората и спора да тлее с години, а обвиняванията да не престават. За мен Путин би трябвало да спре да е главнокомандващ, само че войната все пак няма да свърши по този начин бързо, както на всички ни се желае, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР