Това е първата такава среща, на която търсим допирни точки

...
Това е първата такава среща, на която търсим допирни точки
Коментари Харесай

От ГЕРБ обясниха какви са причините за сътресенията с ПП-ДБ, предложиха разрешение на проблемите

Това е първата такава среща, на която търсим допирни точки за промени в Конституцията с сътрудниците от " - " (ПП-ДБ) и Движение за права и свободи. Знаете, че имаме разнообразни оферти за конституционна промяна и през днешния ден се опитахме да забележим кои са допирните ни точки. Готовои сме да беседваме с всички, а и чакаме да се образува комисията за конституционна промяна. 

Това сподели в Народното събрание ръководителят на ПГ на - Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, която разяснява срещата с ПП-ДБ и министъра на правораздаването Атанас Славов.  

" Проведохме и втора среща с ПП-ДБ, на която обсъдихме управническата ни стратегия. Съставът на участващите в тази среща ни учуди доста. Нямаше депутати или водачи на партиите в обединението ПП-ДБ, а присъединяване взе Лена Бориславова. Срещата продължи 20 минути. За нас на дневен ред е лидерската среща, а на тази среща участваха лица, които даже не са депутати. Отговорност се носи от водачите с подписи. Правителството на ПП-ДБ към момента няма канидати за регионални шефове, не са назначени всички зам.-министри, Министерски съвет си взема някаква решения и ние считаме, че не можем да носим отговорност за тези политики. Фактите са такива - Министерски съвет и министрите вземат решения за своите дейности. Мен никой не ме е питал дали съм съгласна някой да заеме поста на началник на държавна агенция или приходна организация. В този смисъл решенията не се вземат дружно и това е повода за разтърсванията ", разгласи тя. 

" Носим отговорност за външния министър ", добави от своя страна Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител. " Каква отговорност може да носим за дейностите на Асен Василев или Румен Спецов? В момента, като се изключи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, която е наша номинация, отговорност за дейностите на държавното управление носи една партия. Дано кабинетът не се трансформира в място за трудоустрояване. Единствената валута, с която това държавно управление може да си купи доверие, са резултати. В момента няма резултати. Отново ще повторя, че би трябвало да е ясно кой носи отговорност и това ще се реши посредством подписването на съдружно съглашение. Иначе това държавно управление ще работи мъчно и няма да има резултати. ПП-ДБ са в изолираност, изпитват сложни моменти и ни слагат нови условия. Това е несериозно ", сподели още Дончев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР