Това е първата криза, която е предизвикана със собствени действия,

...
Това е първата криза, която е предизвикана със собствени действия,
Коментари Харесай

Иван Нейков: Всеки ресторант може да стане социален патронаж

Това е първата рецесия, която е провокирана със лични дейности, подбудена от здравните управляващи. Мерките, които се оферират няма да реализират този резултат, който общество чака. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия някогашният обществен министър Иван Нейков.

"Ние потвърждаваме, евентуално доста сполучливо, за човешкото създание, което се спъва 2 пъти в един същ камък ", съобщи Нейков и уточни като образец писането на обществено законодателства, което се чудим какво да го вършим единствено след една година.

По думите му страната би трябвало да насърчи дребните предприятия и те да се трансфорат в снабдители на обществени услуги. Като образец Нейков той даде, че всеки ресторант може да се трансформира в обществен патронаж.

Той акцентира, че страната би трябвало да поръчва услуги на дребните компании, а услугите би трябвало да се дава на нуждаещите се.

Неков добави, че сферата на обществените услуги има извънредно огромен потенциал да помогне, с цел да не се стигне до безработица.

"Ние действаме, както в множеството страни в Европа, ние гледаме от другите ", разяснява още Нейков.

Той предизвести, че в тази обстановка има риск от изтегляне на заеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР