Това е паралелна държава - задкулисие, корупция по най-високите етажи

...
Това е паралелна държава - задкулисие, корупция по най-високите етажи
Коментари Харесай

Нинова: Коцев и Стоянов трябва да подадат оставки, МВР не може да проведе честни избори

„ Това е паралелна страна - задкулисие, корупция по най-високите етажи на властта ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коментар на свадите в Министерство на вътрешните работи.

„ Шокираща е реакцията на Политическа партия. От борци с корупцията се оказаха част от всичко това ", сподели Нинова в ефира на „ Твоят ден " по NOVA NEWS. И добави, че вътрешният министър Калин Стоянов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев би трябвало да подадат оставки. Тя бе безапелационна, че в актуалната обстановка Министерство на вътрешните работи не може да организира почтени избори.

Нинова съобщи, че нямат желание да вършат промени в изборното законодателство преди предварителните избори. Тя уточни, че от Българска социалистическа партия няма доверие на машините.

„ Искаме да бъдат решени три въпроса преди финала на сегашния парламент. Първо: да се дадат по 100 лева великденска добавка за всички пенсионери с минимална пенсия и по 50 лева за всички останали. Второ: да стане ясно какво е ситуацията с хазната. В петък да бъдат изслушани двама министри за протичащото се с общинските планове. Трето: да се отсрочи либерализацията за пазара на ток за битовите консуматори ", сподели Нинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР