Това е отмъщение за пролятата еврейска кръв. Такъв надпис се

...
Това е отмъщение за пролятата еврейска кръв. Такъв надпис се
Коментари Харесай

Евреи отмъстиха на араби в Ерусалим заради обстрела

Това е възмездие за пролятата еврейска кръв. Такъв надпис се появи върху развалена кола в арабски квартал на Ерусалим, съобщи локална медия.

Полицията в израелския град заяви, че незнайни лица потрошиха и надраскаха десетки коли. "Това е акция в отговор на ракетното нахлуване против Централен Израел ", гласеше различен надпис върху съвсем унищожено моторно транспортно средство. "Ние започнахме интервенция по издирването на причинителите на вандалската акция ", обявиха от силите за сигурност в Ерусалим.

Днес командването на въоръжените сили на еврейската страна ЦАХАЛ съобщи, че обстрелът бе осъществено от линията Газа част от Палестина. Израелската войска изпрати още две дивизии в граничните региони.

Атаката стана мотив израелският министър председател Бенямин Нетаняху да редуцира визитата си в Съединени американски щати. Той също бе подложен на словесни нападки от страна на главния си противник в предварителните парламентарни избори на 9 март – Бени Ганц. "Министър-председателят се провали в региона на сигурността ", съобщи генералът в оставка, представен от израелската редакция на нюзру.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР