Това е от дните, в които се събуждаш и си

...
Това е от дните, в които се събуждаш и си
Коментари Харесай

ЦСКА се подигра с труда на… съдията!

Това е от дните, в които се събуждаш и си ухилен. Като в тези дни, когато ЦСКА е победил във Вечното дерби предния ден. Утрото е прелестно, денят също се обрисува да бъде подобен. И освен той, а и идващите. Нищо, че идва зима.

Е, каръкът беше строшен. И идват равносметките . Сега всеки стартира да се връща към снощния мач, да изважда статистика, да търси мнения. Дори да бъде суеверен, в случай че не е бил подобен досега. С кой е бил през вчерашния ден, къде е седял, какво е ял и е пил, по какъв начин е бил облечен и така нататък

Споко, няма потребност! Нещата си пристигнаха на мястото . Рано или късно става по този начин, нали?

ЦСКА изстрада успеха, заслужи си я . А съдията... Ах, да, съдията... Оставете го. ЦСКА се подигра с труда на съдията!

 Снимка 321974
Източник:

Сега Армейците демонстрираха своите причини, че желаят купата и просто трябват още малко старания. Написах го и в един коментар преди дни, ще го кажа и в този момент - с един правилен ход Стамен Белчев обърна хода на шампионата , а с още един ще преобърне и каруцата на Лудогорец. И това ще стане декември, когато алените одобряват Орлите на " Армията " в мач за Купата.

Пари, подкрепи, дълга аварийна пейка, авторитетно лоби на места (или по-скоро там), класни футболисти - това е нещото, с което разполагат разградчани.

ЦСКА направи стъпката, която трябваше. А тя беше голяма. Направи я и с поддръжката на публиката, която изстрада тези 90 минути в " аквариума " в Разград. И ще изстрада още доста, в случай че е нужно . Защото обичта е по-силна от омразата! А в ЦСКА има доста любов, повярвайте ми.

 Това е ЦСКА!
Това е ЦСКА!

" Червените " преодоляха психическата преграда " Лудогорец " и потеглят към купата

Преди време, когато беше освежен стадион " Лудогорец сцена " и беше издигнат секторът за посетители, написах коментар, в който акцентирах минусите на тази " естрада " - че нищо не се вижда, че е идиотска и така нататък Малко по-късно получих укор от един от чиновниците в Лудогорец (не е значимо кой), че не съм прав, че не е по този начин, че... не знам си какво. Никой не обърна внимание - нито в БФС, нито където и да е. Еми, пичове, гледайте си вие оттова половината терен, бре! Нали сте доста отворени.

 Снимка 321954
Източник:

Нищо де, в този момент ще си гледате на запис мача от нощес. След това ще си гледате и мача за Купата, с цел да си анализирате. Анализирайте, в този момент ви е паднало . А ЦСКА ще продължи да работи, да крачи, да бъде над всички. Независимо от всичко, без значение от всички.

Хубав ден! И ухилен - щях да не помни! Усмихвайте се, армейци, има за какво!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР