Това е опит за спасение на потъващия Радев Су. Така

...
Това е опит за спасение на потъващия Радев Су. Така
Коментари Харесай

Няма злоупотреби при Хемус, спасяват потъващия Радев Су, отсече Борисов

Това е опит за избавление на потъващия " Радев Су ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява разкритията на служебния кабинет за злоупотреби при градежа на автомагистрала " Хемус ".

Припомняме, че управляващите оповестиха, че за автомагистралата няма извършени отчуждителни процедури, липсва обстоен организационен проект, проблеми с документите и в задатък са за сектори, за които няма утвърждение за градеж.
 Нови разкрития за Хемус: Без позволение за градеж предплатено са плащани милиони Нови разкрития за " Хемус ": Без позволение за градеж предплатено са плащани милиони
Няма разрешителни за градеж на лотовете от 4-ти до 9-и на Автомагистрала " Хемус ". Това е открила инспекция на Групово дело " Национална полиция ". В същото...

На ексклузивен брифинг в централата на партията, разгласен минути след края на конференцията на Виолета Комитова и Бойко Рашков , някогашният министър председател разгласи, че единственото му предпочитание било " Хемус " да бъде приключена.

" Моят интерес е хората от север до 2024 да мога да пътуват по автомагистрали. Бързали сме да създадем това ", сподели той.

По думите му Рашков е дал брифинг, тъй като " обича да му свири духов оркестър, нищо че през днешния ден имаме 124 умряли ".

" Вътрешното ми чувство е, че избран силов министър не знае къде се намира. Дали този човек помни, че всичките неща, които сподели през последните шест месеца, са едни и същи ", съобщи Тома Биков. 
 Министерство на вътрешните работи ревизира с дрон градежа на лотове 4 и 5 на автомагистрала „ Хемус “ Министерство на вътрешните работи ревизира с дрон градежа на лотове 4 и 5 на автомагистрала „ Хемус “
Групово дело " Национална полиция " (ГДНП) прави инспекции по отношение на градежа на автомагистрала " Хемус ". Те стартират от през днешния ден със снимане с дрон на лот...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР