Това е нивото, дами и господа! С всеки изминал ден,

...
Това е нивото, дами и господа! С всеки изминал ден,
Коментари Харесай

Златина Любенова: С всеки изминал ден се виждат истинските лица на уж “новите” носители на промяната

" Това е равнището, дами и господа!
С всеки минал ден, стартират да се виждат същинските лица на сякаш “новите ” носители на смяната.
 Тошко Йорданов към кореспондент на Нова ТВ: За тази неистина в Крумова България щяха да липсват елементи от тялото (ВИДЕО) Тошко Йорданов към кореспондент на Нова ТВ: За тази неистина в Крумова България щяха да липсват елементи от тялото (ВИДЕО)
Сценаристът и зам.-председателят на партия " ИТН " - Тошко Йорданов, насочи съществени закани към кореспондент от Нова телевизия....
Наш Тошко, белязан с родословие и потенциал още от раждането му да бъде кръстен с галено име, а не с цяло, обслужвал мутри, с болна упоритост за власт, осъществена посредством жесток и вреден за нацията популизъм.
Същият е сякаш публицист, очевидно повярвал си, че той коли и беси, дефинира разпоредбите и цензурира сътрудниците си. С отпратка към Крумови закони, нагла физиономия и мутренско държание, това лице към този момент няма да приказва единствено от екрана на посредствената си НЕСВОБОДНА телевизия, струваща 0,78лв., а ще ни съставлява пред света ", написа най-младата дама в листите на Вътрешна македонска революционна организация за изборите.
" Има такива мутри, другари!
Срам и срам! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР