Това е независимо проучване за купе GTS на автомобилния дизайнер

...
Това е независимо проучване за купе GTS на автомобилния дизайнер
Коментари Харесай

2025 Alfa Romeo GTS представя мускулест италиански конкурент на BMW M2

Това е без значение изследване за купе GTS на автомобилния дизайнер Гилерме Араужо, което не е обвързвано с Alfa Romeo, нито е утвърдено от нея.

Светът на колите щеше да бъде доста по-добър, в случай че автомобилни производители като Mercedes-Benz, Audi и Alfa Romeo предлагаха директни съперници на BMW M2. За страдание, нямат, само че това не е попречило на дизайнера Гилерме Араужо да си показа по какъв начин би могъл да наподобява противникът на M2 от Alfa Romeo.

 

Автомобилът е наименуван GTS и има превъзходен дизайн, въодушевен от ретро стила, който го прави да наподобява доста по-различен от другите настоящи модели на Alfa Romeo, само че въпреки всичко е различим като автомобил на италианския авто производител.

Виж фотоси тук!

Първият аспект на автомобила си заслужава да бъде прегледан начело. За предните светлини Араужо е избрал комплект елементарни кръгли светлини с кръгли LED дневни светлини. Автомобилът се отличава и с присъщата за Alfa Romeo решетка и ъгловата ризница. Зашеметяващите линии на автомобила не престават в арките на предните колела и капака на мотора, който включва огромен вентилационен отвор за подкрепяне на аеродинамиката и охлаждането.

   width=

Профилът на GTS е също толкоз прелестен, колкото и предната част. От фаровете до задните светлини има ясно изразена линия, както и камери на мястото на обичайните странични огледала. Арките на задните колела също са изключително изразени. Завъртете се към задната част и ще забележите елементарни LED задни светлини и дифузьор.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР