Това е невероятната история на успеха на Джоана Джозеф.Като малка

...
Това е невероятната история на успеха на Джоана Джозеф.Като малка
Коментари Харесай

Смеели й се заради излишните кг, но това момиче пораснало и удивило всички!

Това е невероятната история на триумфа на Джоана Джозеф.Като дребна момичето било унизено от връстниците си, тежестта й било причина за насмешки и смешки. Тогава момичето стартира да се грижи за себе си, трансформирало живота си и стана участник в няколко състезанието за хубост.

Момичето се е трансформирало толкоз доста, че тогавашните подигравачи не я разпознават.

На 13 -годишна възраст тежестта на Джоана било повече от 100 кг, Пълното момиче било тровено от всички. Тя станала главният обект на насмешки в класа си.

 индийка-промяна

Джоана живее в Малайзия, само че има индийски корени. Момичето постоянно е било известно с положителния си вкус: „ За едно сядане можех да хапвам пет порции ориз. На седем години тежах 60 кг и бях най-голямото дете в детската градина. “

В учебно заведение даже учителите се подигравали на Джоана, неналичието на отбрана от възрастните докарало момичето до дълбока меланхолия. Родителите също считали, че щерка им яде доста и вместо поддръжка получавала рецензии даже вкъщи.

На 16 момичето решило да промени живота си.

 индийка-пълна-промяна

Джоана почнала да тича по два часа всяка вечер към къщата си, отхвърли се от нездравословна храна в интерес на плодове и зеленчуци. Момичето незабавно отслабнало доста и за няколко месеца към този момент тежало 52 кг, само че тормозът траял.

„ Всички мислеха, че взимам опиати и съм станала наркоман, задето отслабнах толкоз доста. В последна сметка просто стопирах да им обръщам внимание “, споделя Джоана.

През 2016 година Джоана навършила 19 години и взела присъединяване в състезанието за хубост в малайзийския щат Селангор.

 красива-индийка

Момичето спечелило почетното звание „ Мис Селангор 2016 “. Тогава Джоана заела второ място в интернационалния конкурс за хубост, който се организира в Индия през 2018 година

Джоана съумяла без помощта на експерти.

„ От 12 до 16 години бях като в пъкъла, до момента в който не взех решение да взема всичко в свои ръце, тъй като другояче щях да остана по този начин вечно. Това беше просто моята работа, без фитнес зала, строги диети и медикаменти “, разяснява триумфа си момичето.

 индийка

Примерът на това мощно момиче въодушевява и други.

„ Ако аз съумях да направя това, кажете ми повода, заради която не можете вие да извършите същото. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР