Това е нещо, което ме зареди много положително и ми

...
Това е нещо, което ме зареди много положително и ми
Коментари Харесай

Цяла България Я Обожава, Тя Е Човек С Огромно Сърце. Лекарите Казаха Много Тежка Диагноза На Обичаната Българска Актриса

„ Това е нещо, което ме зареди доста позитивно и ми покажа други благоприятни условия. И някак си ме извади от едни положения, в които човек, без да желае, от време на време попада… “ – показа неотдавна Стефания Колева за арт лечението, на която се е посветила от много време насам.

„ Уикенд “ напомня, че Стефания Колева е квалифициран арт експерт, като е изучавала тънкостите на материята в Нов български университет преди към 3 години. Оттогава звездата от сериала „ Той и тя “ към този момент е взела участие в няколко плана, чиято цел е да оказва помощ на заболели деца.

Актрисата, която предишния юли навърши 44 години, открива благотворното влияние на арт лечението откакто самата тя се сблъсква с автоимунно заболяване. Всъщност при Стефания не е единствено едно, споделяла е самата тя в редки моменти на персонални откровения.

„ Така или другояче потеглих да се церя по стандартния метод и попаднах на доста положителни лекари, които откриха болестта “ – казвала е Стефания Колева.
В интервала, когато актрисата разкрила опциите на арт лечението, по случайност работният ѝ график не бил натоварен с задължения. И тя впрегнала силите и страстите си в проучването на материята, с цел да оказва помощ по-късно на заболели деца.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР