„Това е най-значимият момент в живота ми. Аз се нуждая

...
„Това е най-значимият момент в живота ми. Аз се нуждая
Коментари Харесай

Украинската поп звезда Руслана пред bTV: Не се страхувам, украинците никога не се отказваме


„ Това е най-значимият миг в живота ми. Аз се нуждая от помощ, фамилията ми се нуждае, моите другари, моята татковина се нуждаят от помощ “, сподели в ефира на bTV украинската поп звезда Руслана.

“Не се опасявам. Ние, украинците, в никакъв случай не се отхвърляме. Помните какъв брой време прекарах на Майдана. Руслана е войник”, съобщи победителката от „ Евровизия “ през 2004 година

От съображения за сигурност тя не разкрива точното място, където се намира сега. Знаем единствено, че е някъде в Западна Украйна.

Според певицата съветските военни извършват незаконни заповеди. Опитват се да окупират АЕЦ " Чернобил ", а това е опасност за целия свят и никой не знае каква ще е идната стъпка на Путин.

„ Всички международни водачи се сплотиха за Украйна, само че моят зов не е за военна помощ. Посланието ми е към елементарния човек, към моята аудитория. Вярвам в силата на обществените мрежи. Вярвам, че хората ще ни поддържат. Те са тези, които ще донесат смяната. Обичам вашата страна, имам доста другари в България. Луда съм по вашата фолклорна музика. Усещам сърцата ви и се надявам вие да усетите моето. Сега е моментът да спасим животите си. Трябва да бъдем дружно “, сподели Руслана.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР