Това е най-старият трик в авторитарната игра: подклаждане на безпокойство

...
Това е най-старият трик в авторитарната игра: подклаждане на безпокойство
Коментари Харесай

„На фона на неприятната реторика на премиера и неуспеха му да изчисти собствената си партия, Риши бяга уплашен“

Това е най-старият трик в властническата игра: подклаждане на безпокойствие и разпалване на погрешните страхове от ръководството на тълпата нападат демокрацията.

Съпоставяне на нарасналото равнище на опасност на Обединеното кралство с законен митинг против гибелта и разрушенията в Близкия изток. Използвайки опозицията против убийствата там, с цел да насърчите по-строги полицейски ограничения против митингите тук. Твърдейки, че Обединеното кралство е най-успешната мултиетническа народна власт, както направи предходната седмица министър председателят Риши Сунак, до момента в който неговите старши сътрудници унищожаваха и демонизираха 12 335 души в Рочдейл, които използваха урните, с цел да повдигнат Джордж Галоуей.

Когато Сунак ненадейно изскочи пред номер 10 в петък, настоявайки: „ Трябва да приказвам с всички довечера, тъй като тази обстановка продължи задоволително дълго “, в действителност повярвах, че най-сетне е отгледал чифт. Мимолетно си разреших да допускам, че е на път да се съгласи, че множеството хора – от всички раси – желаят да жив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР