Това е най-скъпият сериал, правен някога, но продуцентите от Amazon

...
Това е най-скъпият сериал, правен някога, но продуцентите от Amazon
Коментари Харесай

Грандиозна премиера на струващото 1 млрд. долара продължение на „Властелинът на пръстените“

Това е най-скъпият сериал, юридически в миналото, само че продуцентите от Amazon на " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта " дефинираха цената му от 1 милиарда $ като " преференциална договорка " на обилна международна премиера в Лос Анджелис в понеделник, оповестява „ Geo News “.

Твърди се, че дълго чаканият ефирен сериал, който започва на 2 септември в стрийминг платформата на Amazon, е персонална концепция на Джеф Безос, мултимилиардер и създател на трансформиралия се в колос за онлайн извършване на покупки стриймър.

Действието се развива в света на книгите на Дж. Р. Р. Толкин, хиляди години преди филмовата трилогия " Властелинът на пръстените ", спечелила " Оскар ", и ще се разгърне в 5 обширни сезона с по 10 епизода.

Безос се причисли към звездите на сериала и основателите на кино лентата на премиерата в калифорнийското студио " Кълвър " в понеделник вечерта, където първите два епизода бяха прожектирани преди грандиозно светлинно шоу с присъединяване на десетки светещи дронове.

Изпълнителният продуцент Линдзи Уебър съобщи, че разноските за сериала в размер на 1 милиарда $ са " доста грабващо заглавие, за което хората ще приказват ", само че даде обещание, че феновете ще " видят в действителност измерението на парите на екрана ".

В диалог с Агенция Франс Прес на аления килим Уебър съобщи, че главозамайващите разноски идват от " подготовката за пет сезона ".

" Ако погледнете какъв брой коства снимането на един пълнометражен филм, спрямо него ние в действителност сме много евтини ", добави тя, базирайки се на мегабюджетните блокбастъри, пускани от водещите холивудски студия.

Действието на " Пръстените на властта " се развива 4000 години преди филмовата трилогия и истинските книги, в измислената " Втора ера " - исторически интервал, обрисуван с по-малко детайлности в творбите на Толкин.

Сериалът включва огромен отбор от артисти, които не са необятно известни на международната аудитория. Морфид Кларк и Робърт Арамайо играят по-младите версии на елфите Галадриел и Елронд - герои, които към този момент са познати на почитателите на филмите " Властелинът на пръстените ".

" Това е епична приключенска история с универсални тематики и същински израз на обич - всички работихме доста интензивно по нея и просто се надявам хората да й се насладят ", сподели Арамайо на премиерата в понеделник. " Те построиха град с пристанище и плаващи в него кораби - това е умопомрачително и в действителност, в действителност е необикновено да играеш на някои от тези декори. " /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР