Това е най-модерният тунел и най-дългият тунел в България. Отговаря

...
Това е най-модерният тунел и най-дългият тунел в България. Отговаря
Коментари Харесай

Кадри отвътре в Железница: Първи коли минават през най-дългия тунел в България

Това е най-модерният тунел и най-дългият тунел в България. Отговаря на всички национални условия, еврокодове и стандарти, сподели основателят на тунела инженер Красимир Найденов.

Официално откриват тунел „ Железница " на Автомагистрала „ Струма ". Той е най-дългият в България - 2 км, а дружно с него ще бъде пуснато придвижването и по още 3-километрова пътна права от самата автомагистрала.

Тунел „ Железница " на Автомагистрала „ Струма " беше приключен преди няколко години. Свлачища в региона обаче постановиха да бъдат издигнати спомагателни уреди, които да подсигуряват сигурността на пътуващите, напомня Българска национална телевизия. 

" Това е най-модерният тунел и най-дългият тунел в България. Отговаря на всички национални условия, еврокодове и стандарти. В него са построени 14 системи за сигурност, за мониторинг, за надзор и ръководство на трафика. Също по този начин оборудването разполага с четири свързващи галерии - две пешеходни и две автомобилни. Има 107 камери за видеонаблюдение, аудио обявяване. Това обособява безвредното и несъмнено пътешестване през тутела ", разяснява основателят на тунела инженер Красимир Найденов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР