Това е най-мащабната организация при издирване досега. Би трябвало да

...
Това е най-мащабната организация при издирване досега. Би трябвало да
Коментари Харесай

Бивш директор на служба „Издирване“: Сашко от Перник може да е отвлечен по поръчение на майка си

„ Това е най-мащабната организация при търсене до момента. Би трябвало да се включат и ловците, които са много там. Според мен се касае за похищение, до момента трябваше да има някакви позитивни дейности “, съобщи някогашният шеф на работа „ Издирване ” в Министерство на вътрешните работи Красимир Занев за 12-годишния Сашко от Перник, който изчезна в петък (11 ноември).

„ Трябва да се види каква е била кореспонденцията в фамилията сред майката и бащата. Има информация, че майката е желала да вземе детето преди, а бащата не го е давал. Тя не се намира в България и нищо чудно тя да е провела това. Трябва да се акцентира на версията да не е похитен от някой чужд. Няма пояснение толкоз дни, при толкоз техника, детето да не е открито. Детето мъчно би издържало единствено без храна и вода на тази възраст “, счита някогашният шеф на работа „ Издирване “.

„ Сашко е разгласен за национално търсене, само че представете си, че възрастни хора са го настанили в техния дом. Има доста хора, които не гледат новините. Дано детето е живо и крепко, нека издирването продължи в този дух “, сподели още Занев пред Българска национална телевизия.

„ Няма никакво закъснение във връзка с издирването. Работи се към момента по по този начин наречените „ горещи следи “. Доколкото разбрах, множеството от сигналите са подправени, само че би трябвало да се ревизират. Проверяват се и сигналите на ясновидци, гадатели, само че те не дават позитивен резултат “, разяснява той.

Вече пето денонощие полиция дружно с хиляди доброволци от Перник и страната търсят дребния Сашко.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР