Това е най-лесният начин всеки един левскар, от всяка една

...
Това е най-лесният начин всеки един левскар, от всяка една
Коментари Харесай

Наско Сираков: Вече 20 000 левскари са членове на клуба, лидери сме на Балканите

" Това е най-лесният метод всеки един левскар, от всяка една точка на света, да бъде привързан към огромното синьо семейство. От началото на акцията към 20 000 левскари са членове на ПФК Левски, което ни подрежда на едно от първите места на Балканите.

Това съобщи мажоритарния притежател на " сините " Наско Сираков по време на представянето на акцията за възобновяване на членските карти на клуба „ Аз съм Левски “. Той добави, че чака с подновяването на членските карти всички, които не са се сдобили с такава, да си вземат и да се причислят към членската маса.

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков изрази своята убеденост, че в най-трудните моменти постоянно и точно сините последователи са били главният спонсор на клуба:

„ Искам да прикани за една невиждана интензивност в този миг, клуба има потребност от това. Каквото и да се случи, нашият спонсор са сините последователи “, съобщи той.



Иначе акцията " Аз съм Левски " бе показана от притежателя на клуба Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов и шефът на фенския магазин Пламен Петров.

" Чисто новите карти ще вървят с колекционерска значка и дарове за подновяващите своите карти ", съобщи Петров и добави, че системата за поръчка на пластики към този момент е дейна

По време на брифинга старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрече своите благодарности и изрази вяра, че сините последователи още веднъж ще оказват помощ на клуба:

„ Левски има потребност от помощ и всички ние като левскари сме длъжни да помогнем с всички старания “, добави Стоилов.

Събитието се състоя във VIP залата в Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Инициативата " Аз съм Левски " започва за първи път през месец септември 2020 година и бе част от всички акции, свързани със събирането на средства за спасението на клуба. И тази година цените на членските карти ще са с друга стойност и разнообразни наименования – бронзова за 19,14 лв., сребърна за 72 лв., златна за 200 лв. и платинена карта на стойност 1914 лв.. Всяка от картите предлага разнообразни отстъпки и дарове за сините почитатели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР