Това е най-големият брой човешки животи, отнети едновременно от пожар

...
Това е най-големият брой човешки животи, отнети едновременно от пожар
Коментари Харесай

Подобно Бедствие Не Е Виждано От 1933! Цели Квартали Са Унищожени, Жертвите Са Вече 31! Шок Видео!

Това е най-големият брой човешки животи, отнети по едно и също време от пожар в Калифорния в историята на щата. Предишният антирекорд бе 29 починали при пожар в Лос Анджелис през 1933 година, означават международните организации и Българска телеграфна агенция.

Над 100 души са потърпевши и са били приети в болница, а огънят е унищожил 3500 жилища и постройки.

Площта, опустошена от пламъците, към този момент доближава 190 000 акра или съвсем колкото площта на град Ню Йорк. Цели покрайнини в град Санта Роса са изпепелени, а над 6200 души са без ток.

Стотици хора към момента са в неопределеност. Засега в сигурност са открити 437 души, само че за други 463 към момента няма новини. Заради повалени телефонни антени за управляващите е мъчно да се свържат с хората, оповестени за изчезнали.

В Северна Калифорния макар постигнатия прогрес в преодоляването на стихията, към момента горят 21 огромни пожара. Общо над 8000 пожарникари се пробват да овладеят пламъците, само че мощните ветрове и ниската мокрота затрудняват задачата им.

Причината за бедствието към момента се проверява, само че съгласно управляващите началната искра може да е била дадена от електропровод, повален от мощните ветрове.
Tags: ОЩЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕБЕДСТВИЕКАТАКЛИЗЪМ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР