Това е най-евтината ни кампания досега. За колко пари става

...
Това е най-евтината ни кампания досега. За колко пари става
Коментари Харесай

Борисов: Сигурно сме омръзнали на хората, но по-добро от ГЕРБ няма

Това е най-евтината ни акция до момента. За какъв брой пари става въпрос, всеки може да ревизира на уеб страницата на партията. Ние се оправяме без дарения от компании или физически лица. Дарения не сме приемали и няма да одобряваме. Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в утринния блок на Нова телевизия.

,,Тази акция не я слушах, само че още помня чудовищната операция около Костинбродската афера'', добави Борисов, след което призна, че обичаната му улица у нас е ''Граф Игнатиев''.

,,Разбира се, че одобрявам ''Граф Игнатиев'' в настоящия й вид. Помня каква съсипия беше... трамваят го чувах от Руски паметник'', уточни той.

Борисов призна, че нееднократно му е минавало през главата да напусне политиката, само че по думите му това е нещо обикновено.

,,Трябва да поздравя сътрудниците от Министерство на вътрешните работи. Ако не бяха създали по този начин, щяха да се окървави целия този ден. Това щеше да е непоносимо, бяха взети прекомерно доста ограничения, само че по този начин бяха избегнати провокации. Не утвърждавам да затварят най-оживеното кръстовище в София, тъй като има върховенството на закона. Ако искаш да протестираш, подаваш документи и отиваш да протестираш'', разяснява министър председателят митингите около кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор.

,,Като всички имаме искания да има равно отдаление на управляващите, дано да не се разясняваме една друга. Документът отива при президента, той взема решение по кое време ще го подпише. Още когато Христо Иванов беше министър на правораздаването се трансформираха процедурите. Тогава бе решено, че съдиите ще избират арбитър, а прокурорите – прокурор. Вчера Висш съдебен съвет избра Иван Гешев по всички правила'', добави още по тематиката с избора на Иван Гешев, пояснявайки, че не чака изборът на Гешев да окаже някакво въздействие върху локалните избори, тъй като едното е избор на правосъдната власт, а другото са локални избори.

,,Хубаво е да има балотажи, тъй като това е демокрацията. Има хора в партията, с които ще се разделим, тъй като са компрометирали името на партията. Колкото повече конкуренция има, толкоз ГЕРБ ще става по-силна като партия. Но желая да акцентира, че партията ще е безкомпромисна към всеки, който стартира да се усеща като дерибей'', предизвести водачът на ГЕРБ.

,,Работил съм за всички градове поравно. Да, постоянно в София се оказва помощ най-вече, тъй като тук живеят два милиона души. Когато станах кмет, вие идвахте на работа по един коларски път (към водещите в утринния блок, б.р.). Къде беше Северната, къде беше Западната дъга? Че ние не сме спрели да работим! Всичко върша със сърце и душа и зная, че най-после ще бъде луксозно! Ами със ''Струма'' към този момент влязохме в планината. Когато направих Дунав мост-2 и отидоха да го откриват Михаил Миков и Пламен Орешарски без да ме поканят – това беше срамота'', изясни още Борисов.

,,За мен е значимо ГЕРБ да бъде първа политическа мощ. Важно е сътрудниците от Патриотичния фронт също да се оправят добре. Иначе в София нямаме директен конфликт с Българска социалистическа партия, те са кукувици'', показа министър председателят и съобщи, че не вижда по какъв начин би могла да работи Мая Манолова без общински съветници зад тила си.

,,Това е подарък на България, не на Бойко. Това е добър сигнал за вложителите, не за мен, тъй като на следващия ден ще ръководи някой друг'', отговори той на въпрос дали отпадането на механизма за наблюдаване е подарък на Юнкер по случай края на мандата му отпред на Европейска комисия и подсети, че от идната година всички държави-членки на Европейски Съюз ще бъдат следени с новия механизъм за наблюдаване.

''Фолксваген'' е частна компания. Ние сме си поставили нашата оферта. Само през предходната седмица открихме два завода за автомобилостроене'', сподели Бойко Борисов.

,,Перспективата за Северна Македония остава. Когато България трябваше да влезе в Европейски Съюз и НАТО, тогава го назоваха цивилизован избор. В Северна Македония не е по този начин и в Албания не е по този начин. Но те имат още шест месеца да се поправят. Ние затворихме четири нуклеарни реактори, с цел да влезем в ЕС'', съобщи министър-председателят по отношение на отхвърли за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз на Северна Македония и Албания.

Попитан дали измежду хората към този момент има отмалялост от ГЕРБ Борисов отвърна, че най-вероятно има такава.

,,Нормално е да стартираме да омръзваме, само че по-добро от ГЕРБ няма'', добави в умозаключение министър председателят и водач на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР