Това е най-ефективният инструмент срещу мазолите по краката и напуканите

...
Това е най-ефективният инструмент срещу мазолите по краката и напуканите
Коментари Харесай

Отървете се от мазолите и гъбичките по краката завинаги

Това е най-ефективният инструмент против мазолите по краката и напуканите пети, от всичко, което съм опитвала! Доволна съм от резултатите!

Мазолите са удебелявания по кожата, които са резултат от използването на неуместни обувки, постоянното търкане или несъразмерния напън. Това е един от най-често срещаните проблеми на кожата на краката при хората. Мазолите нормално се образуват върху стъпалото на крайници, долната част на палеца и дребния пръст.

Независимо от факта, че не засягат директно общото здраве, неналичието на лекуване може да причини напукване на кожата, което разрешава на инфекцията да влезе в тялото, а това може да аргументи съществени проблеми.

Погрижете се за себе си и използвайте само естествени средства.

Предлагаме ви много елементарен и ефикасен инструмент. Чрез използването му можете бързо да се отървете от мазоли и гъбички по ноктите.

За приготвянето на този инструмент се нуждаете единствено от две съставки и три минути време!

Съставки:

1 среден лук3/4 чаша оцет (150 мл)

Получаване:

Обелете и измийте лука, с цел да се отървете от микробите, които могат да бъдат по повърхността на лука. Нарежете лука на дребни късчета и го поставете в стъклен буркан. Налейте оцета, оставете сместа да стои на хладно място за 4 до 8 часа и я използвайте.

Приложение:

Потопете памучен тампон в получената течност, избършете засегнатите сектори по кожата на краката, по-късно вземете чист тампон, потопете в течността и поставете върху засегнатата кожа. Увийте с фолио и сложете чорапи.

Вижте още: Всяка жена би трябвало да знае това! 7 приложения на лимона

Оставете компреса да работи най-малко 5 часа или през нощта. На идващия ден изплакнете зоната с топла вода и изтрийте с пемза за крайници. Повтаряйте същата процедура в продължение на 3-7 дни, според от сериозността на казуса.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР