Това е нация, обречена да успява. С каквото се захванат,

...
Това е нация, обречена да успява. С каквото се захванат,
Коментари Харесай

Пловдивска легенда разкри защо американците винаги успяват

Това е нация, обречена да съумява. С каквото се захванат, стават номер 1. Съвсем скоро Съединени американски щати ще са измежду огромните международни сили във футбола, предвижда някогашният национал Стефан Драганов пред водещия Кирил Донев в епизод 10 на „ Подкаст Марица ”. 

Чоната от години живее в Америка и твърди, че не съжалява за избора си. Ако би трябвало да предпочитам още веднъж, отново бих отпътувал за Щатите, признава някогашният нападател на Локо Пд, ЦСКА и Ботев. Според него в основата на американския триумф са образованието, конкуренцията и равните благоприятни условия, които се дават на всички. 

„ Американците са постигнали неповторимо комбиниране на спорт и обучение. Нивото на спорта в колежите и университетите надминава професионалното у нас. От ранна детска възраст за тях спортът е метод на живот. Те са като програмирани - знаят графика си по дни и часове с една година напред ”, споделя Стефан Драганов. 

Но признава, че мечтае един ден да се върне в родния Пловдив и да влага в лична футболна школа. 

Слушайте и гледайте епизод 10 на „ Марица Подкаст ” от 19 часа в петък /6 януари/ на сайта , на страницата на  и в каналите на медията в ,  и . 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР