Това е наше предложение, това са хората, промени няма да

...
Това е наше предложение, това са хората, промени няма да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Това са хората! Няма да има промени в предложения списък с министри |

Това е наше предложение, това са хората, промени няма да има. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, откакто претендентът за министър председател Пламен Николов

Йорданов твърди, че на днешните диалози с " Изправи се БГ!Ние идваме! ", " Демократична България " и " Българска социалистическа партия за България " не е обсъждан съставът на Министерския съвет, тъй като срещата не била, с цел да се води разговор кой да бъде вътре и кой не.

Г-н Николов показа на другите партии с нужните думи всеки един от номинираните министри и за какво е препоръчан, това са общи решения на цялата парламентарна група и на Националния съвет на партията, изясни Тошко Йорданов.

Още от началото - след изборите - декларирахме, че няма да подписваме съдружно съглашение, няма съдружно държавно управление, подчертава той.

Партиите имат разнообразни условия за някакъв тип съглашение, тъй че въобще няма единодушие за общ документ, под който всички да се подпишат, твърди Йорданов.

А другояче какво ще създадем - ще видите, добави  ръководителят на ПГ на " ИТН ".

Кандидат-премиерът Пламен Николов уточни, че е усетил поддръжка по време на срещите. Но дано да не избързваме, изиска той. И дефинира Петър Илиев, претендент за министър на вътрешните работи, като страховит експерт, конституционалист. Мисля, че има справедливо място, човек, който може да се оправи с плануваните промени, аргументира избора Николов.

Искам някой с лицето си да застане и да каже, че Петър Илиев е изплагиатствал елементи от книгата си, включи се на собствен ред и Тошко Йорданов.

Искам да застане някой с лицето си, спряга се името на госпожа Киселова (доц. Наталия Киселова), някой да застане директно и да каже, че е изплагиатствано от него, с цел да може да бъде наказан от господин Петър Илиев, добави председателят на ПГ на " ИТН ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР