Това е наша Национална конференция, предстои да видим какво ще

...
Това е наша Национална конференция, предстои да видим какво ще
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Очакваме да чуем какво ще ни каже нашият лидер Борисов

Това е наша Национална конференция, следва да забележим какво ще ни каже водачът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Това сподели ръководителят на Народното събрание и член на ГЕРБ Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

"Аз съм човек, който постоянно споделя истината. Ние водим разногласия. Дълго време съм в партията ", разяснява тя на въпрос за взаимоотношенията си с Борисов.

Пред "Свободна Европа " Караянчева съобщи, че настояванията на митинга се чуват, само че би трябвало да се има поради, че там присъединяване взимат и политически фигури.

"Младите и красивите, които стачкуват, са постоянно вдъхновяващи. Ние чуваме тяхното мнение. Но има опит митингът да се яхне. Ние се возим в една лодка, следва ни да се движим в едно бурно море ", сподели тя.

Шефката на пресцентъра на Министерския съвет напуща поста

Активът на ГЕРБ се събира в София Тех Парк, с цел да взе участие в Национална конференция, на която се чака речта на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който да даде изясненост на какъв стадий е партията, какво ще се случи с държавното управление и по какъв начин ще протече подготовката за идващите избори. Очакванията са министър председателят да затвръди мнението си, че на този стадий оставка на кабинета няма да има.

Междувременно пък излезе новината, че ръководителят на пресцентъра на Министерския съвет Севдалина Арнаудова, която от години е компактно до Борисов, напуща поста, с цел да поеме партийни каузи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР