Това е начинът да покажем че можем да играем на

...
Това е начинът да покажем че можем да играем на
Коментари Харесай

Тома Биков: Ще покажем, че може да играем на 1 лев

Това е методът да покажем че можем да играем на 1 лев, а не на 11. Хайде да забележим какво ще кажат тези, които се смятат за огромни борци. Така Тома Биков от ГЕРБ разяснява предлагането партийните дотации да бъдат от 1 лева в предаването "Плюс-минус " по Нова тв. Той добави, че всички опасности партиите да попаднат под въздействие на олигархични структури. "Нашата теза е, че съществуват опасности, само че нямаме желание да стоим сами като стожери на партийното финансиране и единствено ние да сме неприятните хора, които вземаме парите от народа и ги раздаваме на себе си ", добави Биков.

Той напомни, че за разлика от другите партии ГЕРБ води същински партиен живот, в който се провеждат семинари, работим с фондации, които частично финансират тези понятия. "След като другите са огромни борци, да излязат в този момент и да кажат ", възмути се Биков.

"Дотук виждам други канали на полемика, Българска социалистическа партия сподели, че е спешен ПР. Очевидно ние не сме в рецесия, тъй като спечелихме изборите, добави Биков. "В законът е казано дават се 11 от действителните гласове за партии и обединения, за кои партии и обединения не е ясно. МФ отделя за 3 млн. гласа по 11 лв.. Видях обвинявания, че подмолно сме давали по 2 лева на Българска социалистическа партия ", сподели депутатът от ГЕРБ. Той видя и ПР-ски ход на Българска социалистическа партия да желаят оставката на финансовия министър Владислав Горанов.

По въпроса за предлагането за намаляването на Данък добавена стойност на книгите, Биков сподели, че задачата ще бъде да бъдат подкрепени издателите и книжарниците. На въпрос за какво на книгите, а не се понижава цената на хляба депутатът от ГЕРБ сподели, че данъкът ще се понижи за хлебопроизводителите, а няма да се подсигурява, че цените за потребителите ще се понижат. Биков попита и на кой самун ще се понижава Данък добавена стойност аргументирайки се, че сега асортиментът е голям. "ДПС не са предложили никакви ограничения, те оповестиха сходни ограничения, че ще помислят по какъв начин да се подсигурява това ", напомни депутатът от ГЕРБ.

Инвестициите в АЕЦ би трябвало да бъдат ръководени, ясно сме споделили, че до момента сме дали 3 милиарда и търсим частен стратегически вложител, който да съучаства в построяването на Белене, съобщи Биков във връзка изявлението на Румен Радев за ТАСС, в което президентът споделя, че планът е неминуем.

По отношение на рецензиите на Холандия и отхвърли да станем част от Шенген Биков сподели, че това е двоен стандарт единствено във връзка с България. Това е вътрешнополитически проблем на Холандия, това е страна, която има голям проблем с миграцията и тя не е обвързвана с българи, уточни депутатът от ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР