Това е моментът, в който студентка от Бирмингам имаше двойна

...
Това е моментът, в който студентка от Бирмингам имаше двойна
Коментари Харесай

БГ студент направи нещо приказно за гаджето си СНИМКИ

Това е моментът, в който студентка от Бирмингам имаше двойна причина за празнуване в деня на дипломирането си - откакто гаджето й предложи на сцената, написа BigminghamLive.



Мария Божкова получавала дипломата си за печене и сладкарство на церемонията по дипломирането в Университетския лицей в Бирмингам, когато сътрудникът й Мирослав Дончев задал въпроса.

24-годишният Мирослав зашемети 22-годишната, като падна на едно коляно и й подари годежен пръстен.

А пред другари и семейство в препълнена навалица в Симфоничната зала на Бирмингам, очевидно стъписаната Мария с наслада одобри - и накара цялата зала да избухне в бурни овации.

Мария споделя: " Чувствам се, че съм сега най-щастливият човек в целия свят. Бях толкоз шокирана, не съм го очаквала. Беше като във филмите. "

„ Първите ми мисли, когато го видях на сцената, бяха като„ какво прави тук? “ И тогава видях кутията! "
Мирослав прибавя: „ Имах проекта да й предложа в деня на дипломирането й, само че не бях сигурен по какъв начин тъкмо ще го направя, дали ще бъде преди, по време или след церемонията.

„ Видях, че идва нейния ред и взех решение, че„ в този момент е или в никакъв случай! “



" Преминах, паднах на едно коляно и тълпата просто избухна ", сподели той. " Всички започнаха да крещят и да подсвиркват, беше доста мощно. "
Влюбените, и двамата с генезис от България, също споделиха своя специфичен миг с онлайн публиката, която следила церемонията по дипломирането - в това число доста от техните фамилии и другари в чужбина.

Това беше идеалният завършек на живота в университета за Мария, която се реалокира в Бирмингам от българската столица София, с цел да преследва пристрастеността си към сладкарството.

След като се срещнали за първи път с Мирослав онлайн, двамата по-късно решили да се видят персонално в ресторант в града и връзката им бързо разцъфнала.
А Мария, която в този момент работи като декоратор на торти за компания наоколо до дома на двойката в Ярдли, също е била подкрепяна и насърчавана през цялото си обучение от бъдещия си брачен партньор.

" Бях като нейния състудент у дома ", споделя Мирослав. „ Сядах да изучавам дружно с нея с цел да я подбутвам да напредне по-нататък.

" Продължавах да я натискам и натискам - преди време ме ненавиждаше за това, само че в този момент е признателна! "

Двойката към момента не е определила дата за сватбата си, само че Мария към този момент прави вълнуващи проекти за бъдещето.
„ Преди четири години, в случай че някой беше пристигнал при мен и ми каза„ ще отидеш в Англия, ще учиш, ще си намериш гадже, а по-късно в деня на дипломирането ти ще ти предложат, бих се разсмяла съществено! " споделя тя.

" Той е като най-хубавият ми другар, а в този момент е и моят избраник - какво повече бих могла да желая?! "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР