Това е моментът, в който пиян шофьор, който е бил

...
Това е моментът, в който пиян шофьор, който е бил
Коментари Харесай

Шокиращ момент: шофьор на камион е хванат четири пъти над лимита за шофиране в нетрезво състояние

Това е моментът, в който пийнал водач, който е бил зад кормилото на камион, е спрян от полицията и е открито, че е над четири пъти над законовия предел.

Ихар Шинкевич управляваше тежкотоварния автомобил по M5 в Съмърсет, когато беше спрян от специфичния служител на реда Дани Хопкинс и специфичния служител на реда Калвин Макензи в понеделник, 5 февруари. Това се случи, откакто угрижен член на обществеността позвъни на 999, откакто видя 35-годишния да кара безредно.

Записи от камера за ръководство от двойката демонстрират камиона, който транспортира повече от 21 тона товар, да се люлее сред платната и заобикаля на косъм друго транспортно средство, което се причислява към северно платно на кръстовище 22. На Шинкевич беше изработен крайпътен тест за дишане и той даде обезпокоителен резултат.

Той беше задържан в бензиностанция Sedgemoor, откакто не устоя теста за мирис и след това беше упрекнат в шофиране на моторно транспортно средство, до момента в който надминава постановен предел на алкохол. Той се я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР