Това е моментът, в който известните братя на Райън Томас

...
Това е моментът, в който известните братя на Райън Томас
Коментари Харесай

Известните братя на Райън Томас избухнаха в сълзи, когато той спечели ITV Dancing on Ice

Това е моментът, в който известните братя на Райън Томас се разплакаха, до момента в който той се пързаляше към успеха във финала на Dancing on Ice.

39-годишният, който е най-известен с ролята си на Джейсън Гримшоу в Coronation Street, впечатли с представянето си с професионалния сътрудник по кънки Амани Фенси. Докато извика „ Хайде! “ в края на танца си в последното шоу от сериала на ITV, приятелите и фамилията му го приветстваха на крайници от публиката.

Бъдеща младоженка и майка на две от децата му Луси Мекленбърг гледаше гордо след успеха му. Докато по-малките му братя, близнаците Скот и Адам, бяха със сълзи в очите си, до момента в който честваха в профил.

Райън сподели, че е „ безгласен “, когато беше коронован за тазгодишния победител в „ Танци на лед “, до момента в който сътрудникът Амани се разпадна обляни в сълзи от наслада, до момента в който им връчваха победния трофей. Емоционалният Райън сподели: „ Без думи съм! “ преди да добави: „ Просто не мога, това е Амани, веселя се за нея, тъй като тя постави толкоз доста тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР