Това е момчето - герой, за което тези дни говори

...
Това е момчето - герой, за което тези дни говори
Коментари Харесай

Цял свят говори за момчето, което изроди майка си и спаси от смърт новороденото си братче

Това е момчето - воин, за което тези дни приказва света. Майка му внезапно почнала да ражда, то помогнало и избавило живота на бебето. 36-годишната Ашли Моро сутринта на 11 август, изпратила годеника си на работа и по-късно й потекли водите. Погледнала надолу и видяла краката на бебето да излизат от нея. Веднага повикала помощ.

Изпратила Джейдън до неговата баба, която живее в къщата до тях, само че тя не можела да помогне, поради неотдавнашната интервенция била съвсем неподвижна.

Повикали незабавна помощ, а Джейдън когато видял, че работата става сериозна се решил на огромна стъпка - да изроди майка си.
" Казах: Ще ми окажеш помощ да родя брат ти, само че би трябвало да го създадем бързо, тъй като краката на бебето станаха сини и то може би не диша ", споделя Ашли.

Джейдън следвал инструкциите на майка си. Обърнал бебето и подкрепял своята майка по време на раждането. Но когато се родило бебето, не дишало.

Детето незабавно намерило аспиратор за нос, който употребявали за неговата своята 11-месечна сестра и почнал да му помпа въздух през носа и устата.

Бебето, по-късно наречено Декс, почнало да диша, а в дома им скоро стигнала и незабавната помощ. Майката по-късно разказва по какъв начин са се чувствали, когато всичко това сполучливо приключило.

" Много съм горда с него. Той е самоуверен и мощен. Той е моят воин ", споделя Ашли.

Лекарите в болничното заведение по-късно споделили, че в случай че Джейдън не е оказал помощ на майка си при раждането, бебето би умряло заради липса на О2.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР