Това е може би най-българското и важно дело в съвременната

...
Това е може би най-българското и важно дело в съвременната
Коментари Харесай

Демерджиев: Безпрецедентна вълна! Ще има уволнения на гранични полицаи

Това е може би най-българското и значимо дело в актуалната ни история. Така вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява пред камерата на Plovdiv24.bg в Пловдив 137-та годишнина от Съединението на България.

Относно бедствието в Пловдивска област министърът сподели:

" Ако се установи, че има противозаконна сеч, ще предприемем всички дейности в границите на пълномощията на Министерство на вътрешните работи, подсигурявам за това. Отделно всеки министър ще види в своето ведомство какви са вероятните механизми хората там да бъдат обезщетени ".

За бежанската рецесия и мигрантската вълна на южната ни граница:

" Целта е да не допуснем влизане на наша територия. Присъствието на армията там оказва помощ. Вълната е невиждана, такава не е имало даже през 2014-а и 2015  година. Взели сме всички ограничения, с цел да запазим границата си. Поддържаме доста интензивни контакти с турската страна.

Имаме данни за случаи, в които гранични служители на реда са взели участие в разнообразни схеми. Ще пристъпим и към дисциплинарни дейности. Ще има и разбърквания за чиновници, за които нямаме задоволително доказателства, само че имаме безапелационни данни, че са забъркани в подобен трафик. Поне за 10 индивида става дума ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР