Това е моето усещане за случващото се в последните дни

...
Това е моето усещане за случващото се в последните дни
Коментари Харесай

Аталай: Стабилността в страната е по-важна от изборите

Това е моето чувство за протичащото се в последните дни с ареста на доктор Димитров и демонстрира неумение на държавното управление да потушава сходни кавги. Това сподели в студиото на Нова телевизия Рамадан Аталай.

„ Движение за права и свободи е политическата мощ, която е декларирала, че желае непоклатимост в страната. Днес ръководството демонстрира неустановеност и неустойчивост, основно поради присъединяване на националистически политически обединения в ръководството, само че за нас стабилността на България е по-важна от предварителни избори “, сподели депутатът.

Той разгласи, че партията му продължава да желае излизане на патриотите от ръководството на страната.

„ Сред ръководещите царува боязън и суматоха. Те са обезпокоени, тъй като не овладяват обстановката в страната. Вижте по какъв начин реагира премиера по последните скандални мотиви. В момента обаче стабилността на страната е по-важна, в сравнение с осъществяване на избори “, сподели още Аталай.

Според него, в случай че държавното управление не откри излаз от свадите с ЧЕЗ и с доктор Димитров, ситуацията в страната ще се утежни. Аталай разгласи, че преди ЕРП-тата са продадени по време на ръководството с присъединяване на Движение за права и свободи тъй като загубите по мрежата са били два пъти повече, в сравнение с са в този момент.

„ Държавата не може непрекъснато да дефинира цените на тока. Ако тя се върне отпред на ЕРП-тата, митингите на хората против скъпия ток ще са пред постройката на Министерски съвет “, счита депутатът от Движение за права и свободи.

Аталай заяви, че Ахмед Доган е изразил угриженост за стабилността в страната на последното събиране на актива на партията. „ Трябва ни енергийна тактика за бъдещето, другояче няма да можем решим да строим ли втора АЕЦ или не. Засега има мораториума това, дано Борисов да внесе предложение за анулацията на този мораториум “, сподели още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР