Това е много стереотипен инстинкт в Брюксел: вижте динамична индустрия,

...
Това е много стереотипен инстинкт в Брюксел: вижте динамична индустрия,
Коментари Харесай

Брюксел да определя правила за AI не е красиво, но някой трябва да го направи

Това е доста стандартен инстинкт в Брюксел: вижте динамична промишленост, побързайте да я регулирате. Подобно на Тиранозавър рекс в Джурасик парк, чиновниците на Европейски Съюз ловуват посредством придвижване. Ако част от стопанската система пораства бързо, те бързо са на опашката й.

Последната им плячка е изкуственият разсъдък, за който държавите-членки на Европейски Съюз и Народното събрание реализираха единодушие по шаблонизиран акт за ИИ предходната седмица. Режимът наподобява евентуално е типичен за Европейски Съюз: като цяло е добре стимулиран по принцип, само че доста комплициран на процедура. Когато президентът на Франция ви подлага на критика за несъразмерна регулаторна старание, както направи Еманюел Макрон тази седмица, може да спрете за размисъл.

Епизодът обаче акцентира, че Европейски Съюз към момента постоянно дефинира регулаторното движение даже в браншове, където локалната промишленост е маломерна, просто тъй като е подготвена да мисли и работи систематично там, където други огромни юрисдикции не са. Общият правилник за отбрана на данните, законът на Европейски Съюз за поверителността на данните, одобри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР