Това е много сериозен проблем, който българските елити използват за

...
Това е много сериозен проблем, който българските елити използват за
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Циганите са като крокодилите - не различават храната от този, който им я носи

Това е доста сериозен проблем, който българските елити употребяват за краткосрочни политически цели. Под краткосрочни дивиденти схващат заиграване с необразованите цигански маси, с техните тартори и потреблението им за пазаруване на гласове. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ, политическият анализатор и народен представител от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов във връзка случая във Войводиново, където 33-годишен боен беше грубо пребит от роми на Богоявление.

По този мотив има един американски виц: "Защо никой не гледа крокодил у дома – тъй като не разграничава храната от този, който му я носи ". И в този случай ще стане по този начин, добави проф. Христов.

Във Видинския да вземем за пример район предходната година са родени 75-76 деца, което, жестоко казано, са децата на три албански фамилии. България си отива. Тази история с ромите е единствено външен облик на всичко, което се случва и което ние към този момент нямаме мощ и предпочитание да променим. Децата ни са на открито и няма да се завърнат. Това е изгубен капитал за България. Когато обстоятелствата приказват и най-отявлените либерали би трябвало да замълчат. Ние сме в деен задгробен живот в доста връзки - като нация и като виталност, съобщи политическият анализатор.

През последните 30 години в България върви негативна управническа селекция. Има желязна логичност по върховете да се изтласкват все по-некомпетнтни хора, които да не виждат дълбочината на проблемите. Не водим политически диалог със залози за бъдещето, по тази причина ще продължаваме да се движим като хамстери в затворен кръг. Това е композиция от външни и вътрешни фактори, само че не виждам промислена опозиция в България – отбрана на децата ни, учебното заведение ни и няакаква що годе всеобща честност. Основният политически проблем в България е Защо краде той, а не аз, сподели още проф. Иво Христов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР