Това е много ефективен метод, за който научих за първи

...
Това е много ефективен метод, за който научих за първи
Коментари Харесай

Щом ме хвана гнойна ангина, пия студено кисело мляко и минава за 2-3 дни сякаш нищо не е имало!

„ Това е доста ефикасен способ, за който научих за първи път, когато бях на посетители при роднините си в Сърбия “, споделя анонимна жена пред читателите на „ За Жената “.

„ Още като дете постоянно страдах от болки в гърлото и гной в сливиците, от което постоянно пострадвам и до през днешния ден. Постоянно ходех по лекари и като терапия получавах набор от 10 инжекции или продължителна антибиотична терапия.

Когато бях младеж, всяко лято ходех при вуйна ми в Сърбия, а тя уважава доста националната медицина и рекомендациите на немските лекари.

Едно лято, щом дойдох при нея, незабавно ме хванаха сливиците, имах болежка при преглъщане и подвигнах температура. Тя ми подаде чаша студено кисело мляко и ми сподели да го изпия „ на екс “.

 цялостна чаша мляко

В същия миг почувствах облекчение и болката като че ли изчезна. След 5 минути ми донесе още една чаша студено кисело мляко. И по този начин, на няколко пъти изпих общо 2-3 литра кисело мляко.

На идващия ден бях по-добре, само че продължих да пия студено кисело мляко до някъде вечерта, когато се почувствах ужасно. Оттогава употребявам този способ непрестанно и постоянно с сполучливи резултати.

Веднъж го загатнах на моя фамилен доктор, който ми удостовери това и ми изясни медицински по какъв начин работи. А точно при инфектиране на сливиците и гърлото като цяло се развива местна температура, на която реагира цялото тяло и в случай че не се предотврати в точния момент, температурата може да се увеличи до 40 градуса по Целзий.

 празна чаша мляко

Със студеното кисело мляко или сладолед в действителност се „ потушава “ огънят в гърлото и не се позволява разпространяването на инфекцията, в противен случай, предотвратява се.

Затова при болки в гърлото не се предлагат топли супи и билкови чайове, а в противен случай, би трябвало да се пият студени и да се „ гаси огъня “. Горещите и пикантни питиета са по-препоръчителни при настинки и белодробни болести, когато е належащо да се загрее тялото.

През миналия интервал времето беше изменчиво и нормално ме хващаха сливиците. Днес до момента в който бях на работа, започнаха болките, изключително при преглъщане и незабавно си купих 2 литра студено кисело мляко и започнах да го пия.

Веднага почувствах облекчение. Реших да го споделя с вас, с вярата на някой да му помогне този съвет, който за мен е манна небесна и „ ме избавя “ без антибиотици “ – заключава нашата читателка, на която благодарим за споделения опит и потребни препоръки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР