Това е “манна небесна за лицето на всяка жена! Приложете

...
Това е “манна небесна за лицето на всяка жена! Приложете
Коментари Харесай

Козметичната Индустрия Рухна! Намажете Лицето Си С Тази Смес И Се Подмладявате С 10 Години!

Това е “манна небесна ” за лицето на всяка жена! Приложете подмладяващите маски вкъщи и заменете скъпите процедури в козметичния салон! Заслужава си да опитате!

Домашни маски с грис срещу стареене

Бирена маска за мека кожа и за подмладяване кожата на лицето

Съставки:

2 супени лъжици бира
2 супени лъжици грис
100 мл мляко
1 чаена лъжичка растително олио
Приготвяне:
Сварете гриса в млякото, прибавете олиото и бирата.

Оставете кашата да къкри 5 минути под похлупак. Топлата примес нанесете върху лицето за 30 минути, отмийте с топла вода.Подхранваща маска с грис

Съставки:

2 супени лъжици грис
1 жълтък
1 чаена лъжичка мед
1 чаена лъжичка зехтин
Приготвяне:
Всички съставки би трябвало да се смесят добре и да се приложат към кожата. Дръжте маската, до момента в който не изсъхне изцяло. Измийте първо с топла вода, а след това със студена вода.
Стягаща маска с грис
Съставки:
25 грама грис
50 мл бита сметана

Приготвяне:

Разбъркайте гриса и сметаната до приемането на гладка примес. Сметаната може вероятно да бъде заместена със заквасена сметана или краве масло, само че най-добре е да употребявате бита сметана.

Нанесете маската на почистено лице, задръжте 15 минути. Нежно масажирайте лицето си. Измийте първо с топла вода, по-късно – със студена. Редуването на топла и студена вода удивително ще съживи кожата!
Маслен скраб с грис

Съставки:

2 супени лъжици грис
2 супени лъжици зехтин
Приготвяне:
Поставете пръста си в зехтина, а по-късно – в гриса. Масажирайте почистеното си лице, написа Блиц. Направете процедурата няколко пъти. Изплакнете благодарение на нормалните средства за миене.
Подмладяващата маска за дамите след 40 години се предлага да се прави 3 пъти седмично, един път на всеки 2 дни. Ако съумеете да си създадете табиет, вие в никакъв случай повече няма да се притеснявате за бръчките си! Те ще бъдат едвам забележими, а лицето ви ще наподобява добре поддържано и привлекателно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР